Despre noi

Siguranță | Durabilitate | Confort | Performanță | Economie

Firma are începuturile încă din anul 1961 când ing. Farkas Iuliu cu tatal lui au inceput sa fabrice cazanele pentru incalzire in orașul Săcele județul Brașov. Cazanele fabricate cu numele de cazane Farcas (ulterior Termofarc) au devenit cunoscute pentru calitatea si fiablitatea lor. 

Fabrica a fost privatizată în anul 1994 sub numele de Termofarc, fiind prima firmă cu capital integral românesc având ca domeniu de activitate producția de centrale termice și echipamente auxiliare. În acest moment fabrica dispune de 6000 metri pătrati spațiu de producție și utilaje cu comandă numerică de ultimă generație, compania axându-se în special pe producția diferitelor categorii de produse din metal fiind cunoscut printe producatorii din tara pentru calitatea produselor și inovațiilor aduse produselor.

Folosim tehnologie cnc de taiere cu plasma, indoire tabla si cele mai noi programe ERP-CAD-CAM. 

Certificari ISO: SR EN ISO 9001: 2015 si SR EN ISO 14001: 2015.
Certificata pentru vanzari achizitii publice platforma SEAP.

Termofarc si-a diversificat activitatea prin înființarea de alte divizii de producție și import sub brandul Holmann cum ar fi: confecții metalice, hale și corturi, porți, balustrade, usi de garaj și industriale, depozite pentru cereale, silozuri, utilaje agricole si zootehnice, sisteme de parcari etajate, utilaje de construcții si semiremorci transport rutier.

Tradiția fabricării confectiilor metalice a fost continuată, conducerea firmei fiind acum la a 3-a generație din familia Farcas.

an infiintare
metrii patrati hala
euro cifra de afaceri pe an

Din afacerile grupului:

(click pe imagine pentru a vizita pagina)

Domeniu: termotehnica

www.termofarc.ro

Fabrica de cazane pe lemne, cazane pe peleti, cazane pe rumegus


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/semiremorci/hm-parcarietajate.ro/wp-includes/functions.php on line 4675

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/semiremorci/hm-parcarietajate.ro/wp-includes/functions.php on line 4675